Frases…

Veient la quantitat de bones frases que volten per Internet i que també vaig compartint pel canal del facebook, he pensat també compartir-vos frases que surten en el caminar diari a la consulta amb persones que venen a trobar la lògica i el sentit del que els passa.

Aquí doncs t’aniré posant aquestes frases juntament amb fotos que vaig fent en les meves pròpies passejades meditatives i no tant… Com el capvespre d’ahir, que vaig anar a exercir la democràcia tot caminant.

Sigues! Tant com el somni et deixi, tant com tu decideixis. Lliure. 

Montserrat

Què hem d’acceptar??

De què tenim tanta por? Perquè fugim?

Perquè necessitem això o allò altre i si no ho tenim, emmalaltim?

Com es que hem tancat el cor pel que vàrem poder viure?

 

Un exemple ben comú:

“Com més vull allunyar-me d’assemblar-me al pare o la mare, més m’hi assemblo, i sento una ràbia…”

Quantes vegades he sentit aquesta frase davant. Tot el que no volem veure, acceptar o entendre, forma part de la nostre motxilla, l’ombra, la part reprimida.

La majoria es pensa que deixant-la de costat desapareixerà, i sempre acaben trobant-se-la de cara.

Altres senzillament lluiten i lluiten per no assemblar-s’hi, intenten fer el totalment el contrari, i acaben esgotats completament.

 

Saps que no cal res més que girar-se i afrontar-ho d’una vegada? T’ho ben asseguro que un cop ho facis ben fet, deixarà de tenir poder sobre tu i serà per sempre més el teu tresor, el teu més gran aliat.

Cerca el perquè no pots viure l’Harmonia i la Pau dins, perquè vas deixar els somnis aparcats, el perquè ja no somrius tant ni jugues com abans… Darrera hi ha la motxilla i dins, la lògica i el sentit a allò que et creies com a real, però que realment no ets, perquè és el resultat d’una història mal compresa i mal resolta del teu passat.

Dins l’ombra, hi ha el que menys et penses, la clau de la teva llibertat més preuada, de les pors i els desitjos, en definitiva, Ser Amor!

Allò que molts savis no han parat de repetir-nos des de sempre… però creiem que és un conte.

 

 

 

 

 

 

 

25. maig 2015 per Oriol Tarrago Costa
Categories: General | Deixar un comentari

Deixa una resposta

Els camps obligatoris estan mercats *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.